Noordkop Opvoedondersteuning

verbinden vanuit eigen wijsheid

 
 


Even voorstellen


Mijn naam is Jacqueline Poiesz, ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Mijn passie is opvoeden in algemene zin en het coachen van opvoeders waardoor zij in hun kracht komen te staan in het bijzonder.


Na mijn HBO-studie Pedagogiek ben ik gaan werken als manager in de kinderopvang. Daar ontdekte ik dat het coachen van de pedagogisch medewerkers mij veel voldoening gaf. Dit inspireerde mij om mijzelf verder te bekwamen in het trainen en het coachen. Hiervoor heb ik de opleiding tot Gordoncommunicatie - trainer en -coach gevolgd bij de Stichting NET. Ik heb de licenties voor de kinderopvang- en de oudertraining gehaald. 

Tevens heb ik de opleiding tot HBR- trainer afgerond. HBR staat voor "Huilen, Boos zijn en Ruzie maken". Dit zijn voor kinderen vaak heftige emoties en als HBR trainer bied ik opvoeders een verdieping: waar komt de uiting van de emotie vandaan? En hoe kun je daar het beste op reageren? 

  

Ik werk nog steeds met veel plezier in de kinderopvang als pedagogisch ontwikkelaar en ondersteuner. Daarnaast ben ik in mei 2016 Noordkop Opvoedondersteuning gestart omdat ik mijn kennis en vaardigheden graag inzet voor alle opvoeders in de Noordkop.